dissabte, 19 de juny de 2010

Magdalenes de XOCOLATA

Aquí teniu la meva recepta de les Magdalenes de Xocolata, èxit assegurat, sobretot si les feu petitones i amb molta, molta xocolata.... semblen bombons!! Realment irressistibles, no podreu parar de menjar-ne.

INGREDIENTS:
-125gr. de mantequilla.
-150gr. de sucre.
-125gr. de farina.
-4 ous.
- 1 tauleta de xocolata.
- 2 cullerades de cacau (tipus cola-cao ja serveix).
- pessic de sal.

Es barreja la mantequilla, lleugerament ja fosa, amb el sucre. Quan ha quedat tota una massa s'hi va afegint la farina, els ous, el cacau i el pessic de sal.
Al final es desfà la xocolata al bany maria (jo també ho faig al microones, amb molt de compte que no es cremi).
Haig de dir que quan les faig petitones hi afegeixo més xocolata del compte... si són més grans no ho feu que no us pujaran.
Aquí el resultat:




I aquestes les he provat amb xocolata blanca, igual procés que amb les anteriors, però amb xocolata blanca i sense el cacau. No queden tan presentables, però si molt bones si us agrada la xoco blanca!

Publica un comentari a l'entrada