dijous, 25 de novembre de 2010

Benvingut Guillem!!


Per fi hem trobat un momentet per acostar-nos a Rocallaura a conèixer en Guillem! Ja ni recordo quan l'Albert era tan petit, i ja farà un any, semblaré una iaia; però com passa el temps!!
Hem fet una excursió fantàstica i la Rita ha estat encantada, bàsicament per dues coses, la Mireia li ha ensenyat el seu cavall: La Pandora i en Javi ens ha fet espaguetis per dinar, tot un èxit amb nens!!
Bé vaig probar de fer aquest ocellet, no em pregunteu d'on l'he tret , que fa molt que el tenia guardat en un calaix, i per fi li he trobar el lloc.
Un body per a en Guillem.

I amb uns retallets que tenia, un ocellet, una cremallera i una veta, m'ha quedat una bossa per posar la muda, bolquers o el que la Mireia necessiti, molt bonica:


I la manteta de vetes el meu regal estrella de tots els bebes que vagin naixen a partir d'ara, aquesta és de dos colors, per una cara groc i per l'altra blanc.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

He visitat el teu bloc i m'encanta! Necessito aprendre a cosir... Volia dixar un comentari general, el deixo aquí, m'agradaria saber-ne i trobar el temps per a fer-ho. Felicitats!

diplodoc ha dit...

M'ha encantat tot, però sobre tot la bosseta per a la muda. M'agraden molt aquests regals handmade, són els millors!

Irina ha dit...

t'ha quedat tot tan maco! segur que li ha encantat!

Filla des vent i la mar ha dit...

M'encanta tot!!

La manteta de vetes és perquè juguin amb ella?

És que encara no estic gaire posada en món de bebés!!!

Gràcies!!