dimarts, 14 de desembre de 2010

Quesada


Que me'n dieu d'un pastís que té tota la pinta i el gust d'un de formatge, sense formatge! Sembla complicat d'explicar, però és així.
Podríem dir que és el germà baratet del pastís de formatge, de moment sempre que l'he fet ha triomfat.

INGREDIENTS:
-1 iogurt. (i amb la mesura del iogurt).
-1 de farina.
-2 de llet.
-1 de sucre.
-2 ous.
-75gr. de mantega.

Tot barrejat i en un motlle, lleugerament untat amb mantequilla perquè no s'enganxi la quesada. 
Al forn, ja calent, uns 15-20 minuts a 175-180º. I ja està llest per menjar.



El de la foto està doblat de mides. I amb una melmelada de fruits vermells pel damun, ja acaba de quedar espectacular!!
Penseu que si el voleu fer encara més de formatge, és a dir un pastís de formatge de veritat se li pot afegir una tarrina de formatge estil Philadelphia o fresc o el que us agradi més.
Espero que us agradi i bon pofit.
Publica un comentari a l'entrada