Regal Marc i Guillem


Aprofitant "celebrate the boy", tot el mes dedicat als nens, penjo els pijames del Marc i el Guillem o el Guillem i el Marc, com us soni millor!!
Va ser el seu aniversari, 4 anys ja, com passa el temps. Els havia de fer alguna cosa... vaig començar a pensar i "voalà", se'm va passar pel cap i perqué no un pijama kimono.
Ja feia dies que havia vist el kimono i se'm va quedar ben enganxat en algun racó del meu caparró, la ocasió prefecte.


A més són dos així que feina per duplicat. Havia de ser un regal semblant, però amb algun tret característic.
Buscant, buscant vaig trobar aquesta roba que havia comprat al seu dia per fer llençols de bressol de la Rita (ja veieu ara el bressol el fa servir l'Albert).



Vaig fer dos kimonos iguals amb un viaix de color diferent, no em pregunteu qui s'ha quedat quin, suposo que entre ells ja s'ho manegaran.
Per acabar el pijama hi faltaven els pantalons es clar!!! 
 



Vaig aprofitar els extrems de la tela que tenien unes ratlles així queda més divertit, i com que amb això de fer pantalons ja hi començo a tenir la mà trencada, li vaig demanar a la Roser un de curt per treure'n el patró i dos pijames llestos per regalar.


Podeu trobar el patró gratis aquí.

Comentaris

Anònim ha dit…
Un regal més que maco... tan bon punt arribi el bon temps lluïrem pijames handmade....que això no ho pot tenir tothom eh!!!
Ets 1 solete Meri!
La mama d'en Marc i en Guillem.
Irina ha dit…
ooooh!!! M'encanten!!! precisament estic fent un pijama kimono a la Hana, he comenc,at pels pantalons que es mes facil, ara em falta la part de dalt. T'han quedat perfectes! i al roba tambe es molt maca, segur que els hi han encantat
BIMOBEBE ha dit…
Txell, t'han quedat super divertits, segur que estaran guapíssims aquest estiu.
Noia quina traça que tens! I d'on treus el temps? Jo només en tinc un i puc fer ben poquetes coses. T'han quedat fantàstics i la roba m'encanta, a veure si algun dia n'hi faig un al meu ratolí. Per cert he vist unes sabatilles de drac a Celebrate de boy...
laura ha dit…
ohhhhhhhhhhhh! q monos!!!! molt i molt divertits!!!! en podem fer un al nostre tamany? pense-m'ho, va!
g-i-b-a ha dit…
Brutals!!!
ja sé qui portarà un pijamito de kimono aquest estiu...
Unknown ha dit…
T'han quedat molt xulos !!!!!!!! jo també tinc guardada aquesta pàgina.... una de tantes.... però acabarà caient segur !!!
Anònim ha dit…
Hola! t'han quedat molt xulos! em sembla que em veig en cor de fer-ne un. El meu anglès és pèssim, em podries passar els patrons del kimono? si és iaxí et passaré el meu mail.
Moltes gràcies! i felicitats pel blog, tens coses molt boniques!