Anem fent

Ja veieu encara estem d'allò més liats!! Sóc una pesada i no he parat fins que he començat a picar la meva paret de pedra.
Fa dies que li estava prenent mides, ja sé que serà moltíssima més feina, però crec que al final haurà valgut la pena.
És la paret de la cuina que toca amb el passadís (i no li digueu a ningú, però si resisteixo a aquesta paret també m'agradaria deixar de pedra la de l'entrada).


De fet vaig tenir un petit "susto" quan picant vaig topar-me amb uns maons i el que semblava un forat, per un moment em va passar el cap "l'has cagat!". Ja estava gairebé tot picat, així que no em quedava altra que investigar a veute què ens trobavem.
I aquí ho teniu un foradet la mar de ben fet, haurè d'investigar per a què es feia servir. De moment l'Albert ja li està prenent mides al porró.
Per la meva part crec que el pintaré de blanc i així contrastarà amb la paret de pedra... com m'encanta la paret de pedra i com em costarà!!
De moment sembla que m'estant sortint un parell de butllofes als dos dits petits, avui descans i demà a tornar-hi!!


I aquest serà el futur terra de la cuina, de color vermell, impressiona eh!! Hi havia una espècie de plàstic mitg enganxat que pretenia imitar fusta.
Vam decidir de treure'l i mirar amb que ens trobàvem a sota, una gran sorpresa, toba molt maca, ara això sí el terra és d'allò més "boturut".
Ja tinc gairebé el formigó tot tret, nomès queden els trossos més durs, suposo que no resistirà a demà!!


I de mentres jo pico l'Albert fa els seus experiments amb el pladur, aquest és el sostre del lavabo, ha fet una espècie de cúpula, el resultat molt bo, queda un espai curiós.


I aquesta és una paret també de pladur del menjador, el foradet que veieu és per una porta corredera (que farem amb el sostre de fusta que vam treure del lavabo). Quedarà una habitació petitona, com a safareig, podriem dir... rentadora, secadora, termo... i "ui, corre amaga coses que ve gent".



I aquest és l'aspecte de la "casa nova", de moment una mica desolador, esperem que aviat sigui millor!! Si teniu idees no us reprimiu seran benvingudes, ara us aviso som moooolt tossuts amb el que decidim!

Comentaris

BIMOBEBE ha dit…
Déu ni dó amb la feina que ja heu fet, molts ànims que segur que queda genial.
diplodoc ha dit…
A mi també m'agraden molt les parets de pedra, segur que l'esforç paga la pena! Ànims!
Roser Manté ha dit…
Com va la casa nova?

He penjat un post sobre lliteres i habitacions infantils. Potser et pot interessar per agafar idees.

Imagino que us està quedant una casa guapíssima