dimarts, 12 d’abril de 2011

Casa Nova


Tinc moltíssimes ganes d'ensenyar-vos la nostra "casa nova", com li diu la Rita... de nova en té poques coses, i això ens encanta!!! Els que ens coneixeu ja sabeu que començava a ser una utopia això de canviar-nos de casa i anar a viure a la Roca, doncs per fi, se suposa que a finals d'aquest mes ja hi serem!!

Ara hauria de posar la cançó del Sisa de "oh! benvinguts passeu passeu.... que casa meva és casa vostra".
Hem trobat un lloguer realment molt assequible a 5 minutets del cole de la Rita, a un carrer molt tranquilet i en definitiva una casa!!! Ja estavem una mica esgotats, i potser algun dia en podrem comprar alguna, de moment ja hi som!

Aquesta serà la meva nova cuina, no està malament eh! Ara no us mireu gaire el terra que ja no existeix, era un plastic una mica "xungo", que es desenganxava, així que el vam treure i em vaig posar a picar el formigó! Tinc unes agulletes brutals!! Al terra hi hem descobert toba d'aquesta catalana antiga pitada de vermell, és preciós, ara una mica "boturut".


I aquest l'armari cantoner, us l'haurieu d'imaginar de blanc i fusta i ple de coses. Jo així ho faig. Si me'n surto a treure tantes capes de pintura, sóc moooolt tossuda, suposo que sí que me'n sortiré.


L'escala de pujada a dalt, ja veieu a joc amb la casa!!


Aquest és el nostre futur menjador, encara no li tenim el tranquillo de com ens ha de quedar, però em sembla que hi posarem una llar de foc d'aquestes de ferro, amb això l'Albert és especialment percistent!


El lavabo, ara mateix només en queda un forat, vam començar "a lo tonto", i ens hem anat animant, l'Albert l'ha aplacat amb pladur, el sostre era massa baix i les tuberies no tiraven prou.


L'habitació dels peques amb la seva finestreta, les bigues ja estan "lijades", és preciosa l'habitació amb el terra vermell i les bigues de fusta.


I la nostra habitació!! amb el seu "ventanuco"!! N'estem encantats.
Com diu el meu sogre nomès li fa falta una capa de pintura.


Així que els posts el blog suposo que s'atrassaran una miqueta, entre caixa i caixa.
Al final acabarà sent un "before-after" de la casa.
Sento la pallissa, però és que estic mooooolt ilusionada!!


Publica un comentari a l'entrada