dimecres, 30 de gener de 2013

Emma Ja fa nou mesos que tenim l'Emma amb nosaltres i n'estem encantats, és una nena súper alegre i que adora els seus germanr.
Ells també se l'estimen molt (a vegades per massa i tot)!
Quan estaba embarassada em va tocar un sorteig fet per la revista Kireei (si no la coneixeu  no us la podeu pas perdre, és fantàstica), per un reportatge fotogràfic per a nadons. 
Ni fet expressament... aquí en teniu algun dels resultats:


Són fotografies fetes per la Victòria Peñafiel. Nomès us en posaré algunes, encara que podria estar hores mirant-me-les totes.Suposo que ja us heu adonat que l'emma està d'allò més còmode i és que la Victòria és una excelent professional, i una persona encantadora.
Tracta amb tant d'afecte i mimos als nadons que aconsegueix fotografies tan boniques i dolces com aquestes (bé almenys a la mare i als avis els ho semblen!). 
 I més fotos, com creixen els nens!! Aprofiteu-los el màxim que se'ns fan grans en un tancar i obrir d'ulls.Ja no us atabalo més amb fotos de l'Emma, així que ja sabeu si voleu unes fotos precioses i a més un tracte espectacular (tant vostre com del petit) i una suma cura dels detalls més petits, no ho dubteu la Victòria és una molt bona elecció.
Moltíssimes gràcies Kireei i Victòria, ens heu fet un regal per a tota la vida!!!


Publica un comentari a l'entrada