KCWC WINTER 2014 DAY 2


 I segon dia de KCWC, finalitzat! I amb sorpresa, via instagram m'he enterat que tinc la faldilla de l'Emma del dia 1 penjada al blog de KCWC i em fa moltíssima il.lusió, no m'ho esperava gens ni mica.

I aquesta vegada podríem dir que "hem matat dos pardals d'un tret", des del blog Mi rincón de mariposas, van proposar de fer un cosim plegades d'uns pantalons de xandall, de fet dues versions.
Sempre he volgut probar amb aquest tipus de pantalons que tenen com un afegit rodó extra al cul, així que no me'n vaig poder estar!
No us perdeu el tutorial i el patró que està molt bé i és súper entenedor. 
Moltes gràcies, sort que sempre hi ha gent amb unes ganes de treballar terribles i extrageneroses amb la seva feina.

La tela és tipus cotó amb un punt elàstic, un retall d'1€, que a més m'ha donat per una faldilla de la Rita, demà acabo i us la ensenyo.
I la part de cintura i punys, com comença a ser costum a casa és tela elàstica i reciclada d'una samarreta que ja nomès en quedava una mica... ara ja no en queda gens... una cosa menys a l'armari!
I la tela per fer l'afegit del cul és el reste del que va quedar de fer aquesta faldilla de la Rita, que ha resultat molt més versàtil del que ens pensàvem.


 Tenia bastant clar que volia fer servir aquesta tela girs, però quan m'hi vaig voler posar em va semblar que li faltava alguna cosa, i em vaig animar a probar a pintar-la.
Tots de petits hem probat alguna vegada d'estampar amb patates, doncs mira... dona bastant bon resultat!
Segur que no serà la última vegada, encara que la pròxima si tots estem d'humor probablement tindré miniajudants a estampar, a veure com surt!
Fins demà

Comentaris

Anònim ha dit…
T'anava a dir que vaig veure la faldilla al facebook de KCWC :-)
No sé com pots cosir taaant, quin estrés. Cada any penso "potser a la següent edició m'apunto" però després arriba el dia i veig que no puc ni de conya :-)
Per cert, molts xulos aquests pantalons. Jo vaig cosir l'altre model però aquest m'encanta!
conill i rosa ha dit…
Enhorabona!!! T.ha quedat molt bé, un treball super complet i a bon preu!!
son preciosos!!! m'encanten les estrelles i la combinació de colors!
gràcies per participar :D
Unknown ha dit…
Ostres, molen moltíssim! I sia la propera poden posar cullarada la canalla, s'ho passaran de conya i sortiran unes teles d'allò més artístiques :P