TORTITAS




Ja feia temps que veia pel Pinterest, aix el Pinterest una nova perdició..., que corrien vàries receptes per fer el que a casa els nens diuen "tortitas".
Totes posava que eren molt fàcils de fer, així que no ho vaig dubtar, com sempre primer ho vaig probar jo sola i les següents segur que les faré amb la inestimable ajuda dels petit de la casa (tot i que aixó vol dir que em quedarà tota la cuina pleníssima de farina).
 


Aquí teniu el post original  per si hi voleu fer un cop d'ull.
RECEPTA:
-1kg de farina.
-1 i 1/2 tassa d'oli vegetal (jo el vaig fer servir d'oliva).
-1 culleradeta de llebat.
-2 culleradetes de sal.
-1 i 1/2 tassa d'aigua ben calenta.
Barrejar tots els ingredients secs i fer-ne una muntanya amb un forat al centre. Desrpès afegir-hi l'oli i l'aigua i barrejar fins que quedi una massa ben uniforme.
Es fan boletes i es van deixant sobre d'una safata on hauran de reposar uns 30 minuts tapades amb un drap.
Un cop passat aquest temps poseu una mica de farina sobre la superfície on teniu pensat fer les "tortitas", i ja les podeu aixafar fent una forma més o menys rodona.
Jo les vaig anar coent en una paella, no cal afegir oli.
És molt curiós perquè elles mateixes ja t'indiquen quan girar, quan veus que es van fent bombolles a la superfície ja estan llestes per girar-les.
I ja les teniu preparadíssimes per menjar. Hi podeu posar coses salades a dins i enrotllar o dolces, això ja va a gust del consumidor.
Espero que us agradin que a casa van ser tot un èxit.
Aquí teniu el link amb la meva pàgina de Pinterest per si us voleu distreure una estoneta, jijii.
Fins a la pròxima.

Comentaris

Unknown ha dit…
Que guai, les provarem de fer... ens encanten les tortitas farcides! Les últimes les vam fer de guacamole i pollastre amb pebrot vermell, boníssimes! Aar et visitaré al pinterest!