KCWC SPRING 2014 DAY 3


Ja vaig amb retard i només és el dia 3, buff.... a més sabeu quan les coses no surten com vols exactament.... doncs això és el que ha passat amb aquesta samarreta.
Almenys l'aplicació reversa del gat si que m'ha convençut i a l'Emma també que li ha estat ensenyant a tothom que porta una Lola (des que tenim gat tots els que veiem es diuen Lola també).
 

Havia de ser una samarreta més aviat curta pensada per anar a sobre pantaló i ha quedat una mida com a mitges entre samarreta i vestit, en podríem dir mida túnica.
I les mànigues... enormes i no sabeu la mandra que em feia descosir-ho tot per tornar-ho a cosir. No us passa que desfer el que heu fet us fa ràbia? perquè a mi moltíssima!!! 



I de cop la iluminació, no cal desfer la samarreta, només afegir una peça a les mànigues que les esmunyi com si fossin abombatxades, i ha funcionat!!!
De tant en tant el meu cap carbura bastant bé!.
 

A l'Emma li ha agradat que li he hagut de cosir les mànigues amb ella al costat dient "mama jastà", així que jo satisfeta del resultat final, a pesar de tot.
 

Comentaris

Unknown ha dit…
A mi haver desfer el que he fet em provoca una mena de sentiment entre ràbia i abatiment. Al final, si vols estar contenta amb el resultats has de crear una solució miraculosa que et convenci (com has fet tu) o resignar-te i agafar les estissoretes.. jajaja

Ep, i quan surt a la primera i tot rutlla com la seda!? Això si que mola!! xD

Una abraçada!
Que cucada, queda molt be!!! les fotos desfan el cor!


oooh pero quina princess!!!

la camisa ha quedat increible y super cuco!

aquests posts son molt tendres i m'encanten!!

petons y gracies per passar te

tati