dimarts, 10 de febrer de 2015

PASTIS DE XOCOLATA SENSE GLUTEN


                                        

 Tenim una neboda celíaca i els meus fills sempre que fem algun postre indagu en a veure si la Júlia en podrà menjar o no; així que de fa un temps ençà estem provant receptes sense gluten perquè tots ens poguem menjar sense cap problema.

PASTIS DE XOCOLATA SENSE GLUTEN: 
- 1 iogurt. (Les mesures es fan amb el mateix iogurt).
- 2 de maizena (farina sense gluten ja preparada, farina de blat de moro).
- 1 de nesquick. (El cola-cao si porta gluten)
- 2 de sucre.
- 3/4 d'oli (jo faig servir d'oliva, però de girasol també funciona.
- 3 ous.
- 1 pessic de sal.
- 1 sobre de llevat.

La preparació no té absolutament cap misteri! L' únic a tenir en compte és que per assegurar que sigui ben esponjós heu de separar les clares dels ous i pujar-les a punt de neu.

                             

Desprès barrejar el reste d'ingredients i al final s'hi incorporen les clares. 
Ho poseu tot en un motlle (si l'unteu una mica amb oli evitareu que el pastís s'enganxi), i al forn (ja calent) a uns 160-170 graus.  O fins que en clavar un escuradents surti ben net.
I llest per menjar, si no ho dieu ningú notarà qu és sense gluten!!!
Publica un comentari a l'entrada