COIXINS DE LES DENTS



Coixins de les dents? Doncs sí, sí!!! Són coixins amb forma de núvol, medeixen uns 40x25cm. Els ulls estan brodats a mà i sempre tenen algun detallet cosit al dabant: estrella, cor....



Al darrera duen una butxaca on poden posar la dent que els ha caigut a l'espera de què esdevingui la màgia el matí següent.
Si mai heu intentat agafar la dent de sota d'un coixí ja sabreu com de difícil pot resultar a vegades!!! La primera dent de la Rita no la vam poder treure fins a les 6 del matí desprès d'intentar-ho repetides vegades durant la nit. La tenia tan a sota el coixí que quan ens acostavem, com que ella estava molt nerviosa amb l'espera, es despertava cada vegada!!! D'aquí va sorgir la idea del coixí de les dents!





Ja veieu pot ser mooolt pràctic i alhora queda d'allò més bé al damunt del llit dels menuts de la casa! Nosaltres en tenim un a cada llit, bé l'Albert encara està decidint amb quina tela el vol...no ho té molt clar.


Teniu infinitat de possibilitats! Nomès m'heu d'e vilar un mail a : lapetitamarieta@gmail.com dient-me quines teles teniu en ment per al vostre 
coixí, o si ja n'heu vist algun que us agradi i fet!!
I també són un regal molt original, els meus fills no ho dubten quan els pregunto què hem de regalar!
Parlem

Comentaris

Unknown ha dit…
Súper xulos tots els coixins :)