Rosa de feltre

Vaig veure fer aquest tipus de rosa per internet amb paper i vaig pensar "perquè no provar-ho amb feltre", doncs eus aquí el resultat!!
Per ser la primera pova no està gens malament, espero que les altres quedin menys botorudes que aquesta.

A més m'he animat a fer un mini tutorial a veure qué us semblarà, que serà el meu primer!!! Primer dibuixeu una espiral en un tros de feltre, si voleu una rosa vermell sinó del color que us vingui més de gust. Pel que he vist la gràcia és que la espiral no sigui perfecte, així que a mà alçada!

Desprès la retallem, deixant una rodoneta al final de l'espiral, ens servirà de cul de la rosa, que així quedarà més forta.


Anem enrotllant la rosa des de la cua fins al cul (centre de l'espiral), a mida que es va enrotllant s'hi va posant la cola. S'ha d'anar amb compte que és molt, molt fàcil que vaig més cola als dits que a la rosa (ho dic per experiència).

Aquí teniu la foto de com queda més o menys el cul de la rosa. Jo he fet servir una pistola de cola calenta, en aquest cas. És la primera vegada, però m'han dit que per fer coses de feltre és la millor.


Quan ja tigueu la rosa feta la poseu sobre d'un feltre de color verd per fer la fulla, marqueu la rodona de la rosa i dibuixeu la fulla. Retalleu i només ens quedarà afegir-hi l'imperdible!


Jo el que faig, és fer dos tallets al feltre i hi passo l'imperdible per dins, així quan encolo la fulla amb la rosa, també l'imperdible queda enganxat.
Aquests són uns imperdibles plans que van molt bé per fer aquests tipus de coses, amb un de normal també es pot fer, però llavors s'haurà de cosir.
Ja teniu la rosa acabada, espero que us hagi agradat i us animeu a provar!!!

Comentaris

SECUNDÀRIA A ha dit…
Molt xulo el tutorial Txell! L'he feta amb paper i tot i que era molt petita, m'ha quedat maca. Ptnets*
Molt xulo!!
Jo també l'he seguit i també m'ha quedat molt petitona, suposo que perquè el cercle era de mida "got" hauré de provar amb cercles més gran tipus "cd".
Mil gràcies!