Aquesta és una recepta del taller del SP, queda un pastis superbo i si a més al mitg l'omples amb xocolata com suggereix la recepta ja espectacular, l'únic problema...cordar els pantalons!!!
INGREDIENTS:
-3 ous.
-1 iogurt. (i amb aquesta mida)
-1/2 de llet.
-2 de sucre.
-3 de farina.
-1/2 d'oli de girasol.
-1/2 de cacau.
-1 sobre de llevadura.
-1 pessic de sal.
Més fàcil impossible, tot barrejat i en un motlle (untat amb mantequilla o oli mateix, perquè no s'enganxi), al forn uns 35-45 minuts a uns 180º.
Un cop fret i desmotllat es pot omplir l'interior amb Nocilla, Nutella, o alguna melmelada que li va molt bé a la xocolata!
-3 ous.
-1 iogurt. (i amb aquesta mida)
-1/2 de llet.
-2 de sucre.
-3 de farina.
-1/2 d'oli de girasol.
-1/2 de cacau.
-1 sobre de llevadura.
-1 pessic de sal.
Més fàcil impossible, tot barrejat i en un motlle (untat amb mantequilla o oli mateix, perquè no s'enganxi), al forn uns 35-45 minuts a uns 180º.
Un cop fret i desmotllat es pot omplir l'interior amb Nocilla, Nutella, o alguna melmelada que li va molt bé a la xocolata!
Bon profit... ah i me'n descuidava tot amb la ajuda de la meva petita chef, més ocupada a tastar la massa que a ajudar!
Comentaris