A petició popular penjo una recepta adaptada d'unes magdalenes de poma, no em pregunteu d'on ho he tret. Vaig trobar la recepta l'altre dia tota arrugada entre llibres de cuina i a més hi he fet alguns canvis així que com si fos nova.
Les vam portar a casa de la Laia una tarda i la veritat és que van agradar molt, tan als petits de la casa com els més grans.
INGREDIENTS:
- 1 tassa i 1/2 de farina.
- 3/4 de tassa de sucre.
- 1 sobre de llevadura.
- 1 iogurt.
- 2 ous.
- 100ml. de llet (o nata si les voleu més consistents).
- 1 poma ratllada.
- 1 polsim de canyella (opcional).
- 1 pessic de sal (tots els pastissos la necessiten).
És tan senzill com barrejar tots els ingredients en un bol, la poma ratllada l'últim de tot.
Preparar uns motlles per magdalenes i al forn, a uns 170º-180º durant uns 10 minuts aproximadament, ja veureu que es tornen rosses de dalt.
En aquestes quan ja gairebé estaben les vaig untar amb mantquilla fossa i hi vaig posar sucre per sobre.
Ja està ja teniu unes fantàstiques magdalenes de poma rellestes per menjar!!!
Les vam portar a casa de la Laia una tarda i la veritat és que van agradar molt, tan als petits de la casa com els més grans.
INGREDIENTS:
- 1 tassa i 1/2 de farina.
- 3/4 de tassa de sucre.
- 1 sobre de llevadura.
- 1 iogurt.
- 2 ous.
- 100ml. de llet (o nata si les voleu més consistents).
- 1 poma ratllada.
- 1 polsim de canyella (opcional).
- 1 pessic de sal (tots els pastissos la necessiten).
És tan senzill com barrejar tots els ingredients en un bol, la poma ratllada l'últim de tot.
Preparar uns motlles per magdalenes i al forn, a uns 170º-180º durant uns 10 minuts aproximadament, ja veureu que es tornen rosses de dalt.
En aquestes quan ja gairebé estaben les vaig untar amb mantquilla fossa i hi vaig posar sucre per sobre.
Ja està ja teniu unes fantàstiques magdalenes de poma rellestes per menjar!!!
Comentaris
gràcies!