Bolso nou


Acaba de passar l'aniversari de la meva germana i a part d'algunes cosetes de la Kitty (ella podriem dir que n'és una fan), estava buscant alguna cosa que li pogués fer jo.
Buscant, buscant vaig trobar aquest tutorial d'un bolso molt xulo i a sobre reversible!! I us podeu imprimir el patró i tot així que, qué més voleu?
Jo encara faria un parell de canvis del patró-tutorial:
-unes nances una mica més llargues (aquestes queden massa enganxades a l'aixella pel meu gust).
-no fer la pinça que ella proposa al que seria el cul del bolso, cosint rodó el mateix cul, queda perfecte i és més senzill.
-jo hi he posat unes vetes, en el moment en que es cus del revés, per tal de que es pugui tancar d'alguna manera.
La tela estampada segur que a molts us sonarà, és de l'IKEA, i la negra la vaig comprar al mercat aquest estiu, sense saber ben bé que en faira d'un retall negre, però és que el tacte em va enamorar.



Com que el costat negre, és molt negre, li he fet un "broxe", de flor amb la tela de l'altre costat. Va amb un imperdible, així que si es vol deixar al bolso, doncs perfecte, i si no allà on li vingui més de gust.

Comentaris

M'agrada molt la bossa, ma mare me'n va fer una amb una rosa també però les nanses són de bambú, si t'interessa et faig una foto i te la passo. Noia, hi ha tantes coses boniques a aquest blog que no acabaria mai de comentar! M'he guardat la pàgina per fer cosetes per nens, no nenes, que realment hi ha poca cosa, bona troballa!
g-i-b-a ha dit…
Que xulo Txell!!!!! me l'apunto... tinc tantes coses pendents...
laura ha dit…
genial, genial! t'ha quedat genial!!!! la pròxima classe ja sabem q farem!!! guay!
diplodoc ha dit…
T'ha quedat molt bé, m'agrada molt. I gràcies pels teus suggeriments per fer-lo diferent i més fàcil.
Bones festes!