Setmana Blanca


Doncs sí, al final per a nosaltres ha sigut ben bé setmana blanca!! Després de tres setmanes mooolt dures, ens hem escapat quatre dies al Castellar (un poblet petit de l'Aragó).
Els meus sogres hi tenen una caseta així que fantàstic per als nens, tot a mà.
La sorpresa va ser que el dijous quan ja gairebé hi erem ens va començar a nevar! I podeu contar uns altres preocupats, però nosaltres encantadíssims (això sí parant-nos a la gasolinera a comprar cadenes que evidentment no portàvem).


Els petits han disfrutat amb neu verge, verge, aquesta és la foto abans de les trepitjades!! Hem descansat moltíssim i hem disfrutat de família tots junts i amb les cosinetes i els avis.


Hem fet passejades en busca dels dinosaures, encara que no us ho cregueu això són autèntiques petjades de dinosaures, "de veritat de la bona".


Cada vegada resulta més difícil fer-los una foto a tots dos alhora, quan no és un el que es mou és l'altre.


I aquesta, no em pregunteu perquè, però m'agrada mooolt.
Qué més podeu demanar d'una mini escapada per recarregar piles!!!

Comentaris

Quina sortida en família més bonica, i les fotos de l'Albert i la Rita precioses, quines caretes més dolces que fan.
A veure si quan faci més bon temps, potser a l'estiu, fem la nostra primera sortida tots tres, que encara no n'hem fet cap.
BIMOBEBE ha dit…
Ben fet Txell, nosaltres hem fet el mateix, una petita escapada per recarregar les piles.
Tan guapos com sempre.
laura ha dit…
q bé, Txell!!! segur q us ho vau passar genial buscant dinosaures!!! algun cop haurem de venir!!!

per cert, xulíssim el mai tai (o com coi es digui) q li vas fer a la Moni! cada cop fas coses més xules i complicades, eh??? bufa! classe ja!
Txell, volia dir-te que t'he deixat un premi al meu blog, et poso l'enllaç a veure si funciona. http://by155w.bay155.mail.live.com/default.aspx?wa=wsignin1.0