KCWC day 6

Una altra faldilla per a la Rita!! I és que resulta que m'ha sortit una nena d'allò més presumida i em demana que li fagi moooltes faldilles.

La veritat és que a l'hivern no m'agrada que vagi al cole amb leotardos, (serà que jo no els soporto potser), però amb el bon temps la cosa canvia amb les malles va comodíssima i no es van vaixant cada dos per tres, així que mans a l'obra a fer faldilles per a la Rita.

Aquesta està feta amb una samarreta meva, que encara no sé com me l'havia arribat a entrar i que mai he llençat perquè m'encantava i m'encanta l'estampat, no us enganyo si us dic que deu tenir uns 8-9 anyets.
Crec que és una de les faldilles més ràpides que he fet, nomès tallar per separar la part que correspondria als pits i cosir a la resta de la samarreta una goma elàstica. I ja està, com que la vora de vaig ja la té feta, faldilla en un plis!!
No llenceu les samarretes que ja no us poseu, que potser teniu una faldilla preciosa esperant.

Una de les seves altres aficions, les floretes.... i que has de dir quan ve i et diu "té, per tu mama".


I ja veieu quines poses que fa quan li dic que li faig una foto, això i procurar fer totes les ganyotes que pot i més.

Comentaris

Minimanuals ha dit…
Molt xula! Les nenes donen molt joc a l'hora de fer peces de roba, i si són presumides, encara més!
Mare meva Txell, quina productivitat i que bonic que t'ha quedat tot!!!!! Només em pregunto, amb la feina, els nens i la casa que esteu arreglant d'on coi treus el temps? Noia m'hauràs d'explicar el secret, perquè jo res de res :C
txell ha dit…
Si i la meva s'endu la "palma" amb això de ser presumida!!!!
El temps? Doncs el sofà ni l'ensumo i el llit ben justet va. Espero canviar de casa i almenys estar una mica més tranquils.