Més cors!


Una faldilla per a la Rita! Si fos per ella tot el dia aniria vestida amb faldilles i vestidets, que hi farem ens ha sortit una autèntica princeseta (cosa que us puc assegurar que no ha heredat de la mare!).
 

És una faldilla senzilla un parell de trossos rectangles, un més llarg que l'altre amb una costura al darrera. La goma li dona aquesta forma més definida.
I a proba de bombes, la Rita és com un mico, i ara se li ha donat per probar amb els arbres, fins que caiguem suposo.
 

La tela ja fa temps que la vaig comprar a 1€ el metre, en vaig comprar bastanta pensant que alguna cosa en faria, doncs de moment ja n'ha sortit una fladilla.
Com que la Rita és dona de colors li he afegit un biaix vermell i una aplicació de polar d'un "corassón de melón", que diu ella. Sembla que amb el cor l'he convençut, el marró no és pas el seu color que diguem.
El jersei ja em costa posar-li, però les mitjes de coloraines li encanten!! Anem trampejant!!
 

Fins a la pròxima, ara ja tinc més fotos controlades, així que si els petits de la casa (incloc ja a l'Emma), em deixen podré anar escribint més sobint!

Comentaris

Elfs i Nans ha dit…
Doncs nena, t'ha quedat preciosa!!! I caram, barata barata. Ara, la model, hi fa molt, eh!!!!
laia.altimir ha dit…
Ben maca la faldilla! I els pantalons de la Dana ideals, jo també els he fet i faldilles per la nena i també vestits de camisa,...
Enhorabona pel teu blog, m'encanta.
Veig que la Rita és nena nena! Que feliç que se la veu amb la seva faldilla nova, i barateta barateta tu que això també ajuda.

Amb l'entrada dels pantalons de l'Albert, m'has engrescat i ho provaré. Ja em donaràs un cop de mà si no me'n surto, que estàs feta tota una experta.

Que bé tenir-te aquí de nou, se't trobava a faltar.