Més reis!!

Com ja us vaig explicar aquest anys els reis han estat treballant fins moolt tard!! No direm l'hora en que van acabar...
Aquesta és una faldilla per la fillola de l'Albert, senzilla, de color gris com m'havia dit la seva mare, ben cómode amb una goma a la cintura... ara tan gris per a una nena d'11 anys.... no sé!


Al final em vaig animar a fer-li alguna aplicació, buscant i rebuscant per aquest fantàstic món que és internet, en el que treus tantes idees que el cap arriba un moment que no pot processar! 
El resultat final és una petita nina a un dels costats de la faldilla, molt femenina com és ella i sembla que va causar impressió!!


Aquests dos moneders estan fets amb el mateix patró que la funda del telf que li vaig fer al meu cunyat aquí. Són pels meus nebots que no els va fer massa gràcia fins que els vaig explicar que els reis els havien portat un moneder per poder guardar els cromos de la lliga i aquestes cartes de no sé qué que porten a tot arreu.
Van quedar ben convençuts, però no van acabar d'entendre com és que jo sabia perfectament per a que servien els moneders! Coses de nens!


Un parell de bolsets per a dues germanetes molt presumides amb una tela d'IKEA, que segurament ja coneixeu. Quan la vaig comprar em van dir que qué volia fer amb una tela tan sosa, i mireu doncs, li estic treien moolt partit, així que segurament veureu altres coses amb aquesta tela, m'encanta!!


Un monederet per a una altra de les meves nebodes de 10 anys, nois som molta família. Aquest està fet amb trossos que em van sobrar d'una coixinera i amb una aplicació de feltre (també veureu moltes coses amb aquestes estrelles, que les coixineres estaven a 1€ i en vaig comprar unes quantes).
Segur que encara me n'he deixat algun, quan repassi fotos ja ho veurem!!
Bon dia a tots.

Comentaris

Quins regals més bonics, i la nina és preciosa!!! Li dóna un aire molt fresc a la faldilla, m'encanta.
Eva del Olmo Abril ha dit…
Molt bonics m'ha agradat molt la faldilla! Ja m'agradaria saber-la fer per l meva nena de 2 anys!