Va de pantalons!!


No sé si ja coneixeu el tutorial de la Dana, per a fer pantalons, irressistible de veritat!!
Ara ja pocs pantalons li compro a l'Albert, entre els que faig i els que ens passen ja fem, millor impossible. Amb aquest model també és fàcil (que voleu que digui sa mare).
I el meu fill i el seu gos inseparable que es veu que es diu "cuqui", no sé pas d'on ha tret el nom, però no li canvia pas!!
 


Aquests són de la tardor, fets amb una faldilla de fil marró heredada de la tieta, ja veieu baratets, baratets.... A part de fer uns bàsics i vaig afegir una "solapa" a darrera imitant una butxaca (encara cola i no me les demana, la Rita vol que siguin de veritat), i un reforç als genolls amb la mateixa roba ben discretet.
Uns pantalons bàsics que queden be amb tot, fins i tot quan s'ha d'anar a algun lloc a lluir de nens!!!
 

Aquests són recilats d'uns pantalons meus de l'any de la "catapum", que encara no sé perquè guardava, i mira al final han fet servei.
Ben ràpids de fer, aprofitant la vora de baix dels pantalons i la costura de fora, nomès li vaig haber de cosir l'interior i fer la vora a dalt per a la goma.
Pose-m'hi una mitja horeta i uns pantalons acabats!!!
 

 Ja veieu per això us dic que us passeu pel link de la Dana, hi ha un patró i tot que podeu adaptar a les vostres necessitats, i així podeu tenir tants pantalons com necessiteu, butxaques, parxes als genolls.... mil idees que se us passin pel cap... però "ojo", que creen vici, només els necessaris i prou eh!!!
I de pas si us atreviu amb les talles un recurs més per a fer regals, aquest últim anys me n'he fet un fart de fer pantalons i més pantalons!! je, je...
Ens veiem.



Comentaris