Regal per l'Eric




Un nou naixement entre els nostres amics, (aquest any trencarem estadístiques!), que al final hem aconseguit anar a veure des de que va nèixer, ara ja procuro ser pràctica amb els regals, sobretot quan es tracta d'un segon fill, que de joguines i coses d'aquestes ja en tnen moltíssimes!!.
 


Una bosseta amb la seva inicial, a casa sempre anem amb bosses amunt i avall!!
 


Tancada amb velcro per darrera per facilitar la feina, sobretot quan tens les mans ocupades, cosa que passa mooolt sobint quan tens nens i a més intentes fer més d'una cosa alhora.
 

Un parell de pitets, no sabreu quans pitets es poden embrutar al dia fins que no tingeu fills, és realment impressionant. Aquests també tancats amb velcro, pràctic i ràpid.
 


I finalment vaig trobar un retallet de roba de rus que corria per casa i em vaig decidir a fer una toballola d'aquestes de caputxa que van molt bé sobretot per als més petits de casa.
 

Per fer-la una mica més divertida li he afegit una franja verda (per anar conjuntat amb el reste del regal), el seu nom brodat a mà i unes orelletes de la mateixa roba de ratlles, tot molt uniforme.

Bé no sé si l'Emma ens deixarà acabar la setmana de KCWC, o es decidirà a sortir, (cosa que estem esperant ja tots els de casa), de moment l'hem començada!!
Bona setmana a tots!

Comentaris