Tutorial pantaló: part 3 (butxaques i genolleres).


Ara toca posar butxaques i genolleres abans de cosir el pantaló, aquest pas és opcional, si voleu anar practicant el podeu deixar per a uns pròxims pantalons, hi ha infinitat de variacions amb butxaques....
Primer les presenteu, és útil fer el dobleg de la vora de dalt amb agulles per saber millor on colocar les butxaques.... de totes maneres a mi mai em queden igual (serà que a vegades tiro massa pel dret, que hi farem!).
 

De la manera que hem cosit les butxaques ara nomès ens queda passar-hi un repunt pels voltants i llestos. He passat el repunt amb un fil de color vermell perquè quedi una mica més vistós. si no voleu que es vegin les imperfeccions, el millor és escollir un fil del mateix color dels pantalons i tot queda més camuflat!!.
 

Ara toquen les genolleres, com amb les butxaques, primer les presentem. Us pot servir posar un altre pantaló al costat per saber més o menys cap a on cauen els pantalons.
Aquestes genolleres no m'han quedat gaire grosses, però si les feu ben grosses, a part de quedar simpàtiques, segur que encerteu amb els genolls!!!
 


Un cop presentades les embastem amb agulles, si us hi fixeu n'hi ha alguna més per la part on habia quedat el forat de girar per assegurar que queda ben cosit.
El que he fet tant amb les butxaques com amb les genolleres és invertir les ratlles, ara són horitzontals, queden uns pantalons més aviat elegants pel tipus de tela i això els hi dona un punt més de nen trobo.
 

Hi ha infinitat de repunts amb els que es pot rematar una genollera, millor acostumar-se a fer el voltant, queda més segur i després ja com vulgeu.
Podeu fer una creu, com aquesta, anar passant repunts en diagonal, horitzontals, verticals, zig-zags.... o senzillament deixar el repunt del voltant i llestos.
A gust del consumidor.
Ara ja passarem a montar el pantaló, per fi!!!
 

Comentaris