POTATO PRINT TERCERA PART


Si, si h¡existeix una tercera part... de fet és la causant de tot aquesta feina, teles.... una de les millora amigues de la Rita ha fet anys, com ja és costum la Rita em demana que els faci als seus amics un coixí de les dents.
Qué no sabeu que són?
Doncs aquí en teniu un:



Són uns coixins pensats per als nens que els estan caient o els està a punt de caure les dents, per ells és un moment molt màgic... això que caigui una dent i la deixis a sota el coixí i un ser màgic se la endugui i t'hi deixi a canvi algun detall...
Com a mare que ha rebuscat a les 3 de la nit una dent a sota d'un coixí ben amagada amb una nena que es despertava cada vegada que entrava us puc dir que aquests coixins són d'allò més útils!


Per la part del darrera tenen una butxaca petita on ells poden deixar la dent a l'espera del canvi, i així els sers màgics ho troben més fàcil per trobar-la i poder endur-se-la.


Per la part del dabant tenen uns ulls brodats i normalment una aplicació, en aquest cas no perquè ja porta un estampat prou vistós d'estrelles.
Així que es converteix en un coixí decoratiu que a més ens serveix per guardar-hi les dents.
La Rita dorm cada dia amb el seu ben a prop, li "encanta", i fa que en faci un sempre que tenim un aniversari.
Els que em seguiu per instagram segur que ja estareu cansats de veure'n.
Si en voleu algun us podeu passar per la botiga, veureu els que estan en stock, o agafareu idees per encarregar-ne un personalitzat!
Tenen una mida aproximada de 40X24 i el seu preu és de 16€.
Fins aviat!

Comentaris

Unknown ha dit…
Ostres tu, què pràctic! La veritat és que deu ser una odissea per al ratoncito Perez i la fada de les dents aconseguir prendre la dent sense que cap nen/a els descobreixin... jajaja Aquest coixí és un ajudant genial! xD