REGALS PERSONALITZATS

                      

Al novembre ha sigut el Sant i aniversari de l'home de la casa. I als nens els encanta això de personalitzar samarretes a son pare.

                             

L'únic problema és que tots tres en volien fer una i diguem que com que sempre ens despertem a ultimíssima hora no teníem tantes samarretes a casa. Al final vam trobar una manera que crec que va fer a tothom content. Cadascú es va dibuixar a ell mateix, M'encanten els diferents estils que tenen tots tres, es veu l'evolució que tenen els dibuixos se'ls nens amb l'edat.

                                 

A mà nomès teníem una samarreta fosca i els dibuixos no s'haguessin vist així que primer els vaig calcar amb permanent sobre una tela de samarreta gris i desprès cosir sobre la samarreta. Sembla que el pare de les criatures també en va quedar content! 

                          

Pastís de rigor! Un dia us passaré la recepta que aquest és el preferit dels homes de casa, tots dos amants del dolç i la xocolata! I és molt senzill de fer!


                   

I una selfie familiar! Què difícil cabre-hi tots i sense fer cares exageradament estranyes... Això és tot el que vam aconseguir, podria ser pitjor ;).

Comentaris

laia.altimir ha dit…
Uau! Kina samarreta més bonica!!! El pastis, queda pendent la recepta.... I el selfie, super divertit!!!
Una abraçada,
Laia
Unknown ha dit…
Ets una "genia"! M'agrada molt aquesta idea! me la guardo per a futurus llunyans!jeje M'ha agradat molt guapa :)