La joguina de l'Albert


Fa temps que li volia cosir aquest drapet a l'Albert. Tots els que teniu fills ja sabeu que els que realment els agrada són les etiquetes... sí, sí etiquetes. Jo que el primer que faig sempre és tallar-les totes, podríem dir que a vegades de manera compulsiva i tot. Doncs què millor que tot un drap ple d'etiquetes, un somni per a un nadó!!! És tan senzill de fer, no ocupa gens d'espai, així que tens una joguineta que saps que els encanta i que te la pots endur a tot arreu! Us deixo un minitutorial del "cómo se hizo".


Primer talleu dos recuadres iguals, la mida és a gust de cadascú. Busqueu cintetes, vetes... de coloraines i talleu-les a mides diferents.
És qüestió de cosir-les amb un puntet perquè no es moguin a l'hora de passar amb la màquina.

Penseu que les heu de posar cap a dins, que això es fa cosint i girant!


Desprès es posa l'altre recuadre pel damunt, procurant que quedi el màxim igualat amb el de sota i s'embasta. Jo ho he fet amb agulles de cap, però també es pot fer embastan amb fil, encara que representa més feina!




Llest per cosir, penseu a no cosir un tros que desprès s'haurà de girar.



Ara ja gairebé està a punt, nomès queda fer-li un altra passada amb la màquina pel voltant, sempre quedarà millor i així ens assegurem que les vetes quedaran ben enganxades.


Heu de pensar que això s'ho posaran mil vegades a la boca, així que no està de més estirar veta a veta a veure si ha quedat tot ben enganxat.
I sembla que li ha agradat!





Com que ja m'hi havia posat, n'he fet uns quants més per regalar!


Si us agrada i en voleu una...no dubteu i encarregueu-la!

llexim@hotmail.com

Comentaris

Bet ha dit…
Oohhh...
que divertit aquest drapet!! Me l'apunto!!
SECUNDÀRIA A ha dit…
Aiii! Què xulo el drapet, m'agrada molt!Què guapo, gran i ros que està l'Albert! Si ja té més cabells que l'Aina!!! Petonets***
g-i-b-a ha dit…
qUÈ GUAPO!!
també me l'apunto
BIMOBEBE ha dit…
Jo també li vaig fer un a la meva nena, i realment els encanta.
Gràcies!. Si noies i és tan fàcil de fer!!! De veritat que els agrada moltíssim!