Si, si, vaig trobar una recepta de xuxes i amb el que els agraden a casa, així van les dents, vaig dir-me... això m'ha de sortir a mi.
Amb l'ajuda de la meva petita "pinxe especial" evidentment!!!
Aquí va la recepta:
INGREDIENTS:
-7 cullerades de gelatina neutra (Royal en fa una en sobrets).
-3 tasses de sucre.
-2 tasses d'aigua.
-1 tassa de gelatina en pols del gust que volgueu les xuxes.
- sucre per decorar.
En un pot al foc es barrejen el sucre, la gelatina neutra i l'aigua (això ho va fer la Rita abans de posar-ho al foc) fins que bulli.
Un cop bull si afegeix la geltina en pols del gust que hagiu triat fins que es desfaci tota i es torna a fer bullir, s'espessa i forma com una pel·lícula a la suprefície.
Mulleu un motlle rectangular o varis (nosaltres ho vam deixar en tapers), i a la nevera fins que tot qualli.
Després només es tracta de desmotlla i tallar la forma que vulgueu. (ens va quedar a sobre com una capa dura que li vam haver de treure).
Arrebossar amb sucre (aquí és on va disfrutar més la Rita), i llestes per menjar!!!!
No estan gens malament, a l'Albert sempre l'enxampo amb la mà al pot de les xuxes, a algú s'havia d'assemblar la seva filla!
Ja les tenim en un pot i a la nevera, així sempre estaran ben fresquetes!!
Aquestes les hem portat al cole, que en surten moltes, espero que la Encarna i la Cristina no ens renyin, com que són casolanes.....
Amb l'ajuda de la meva petita "pinxe especial" evidentment!!!
Aquí va la recepta:
INGREDIENTS:
-7 cullerades de gelatina neutra (Royal en fa una en sobrets).
-3 tasses de sucre.
-2 tasses d'aigua.
-1 tassa de gelatina en pols del gust que volgueu les xuxes.
- sucre per decorar.
En un pot al foc es barrejen el sucre, la gelatina neutra i l'aigua (això ho va fer la Rita abans de posar-ho al foc) fins que bulli.
Un cop bull si afegeix la geltina en pols del gust que hagiu triat fins que es desfaci tota i es torna a fer bullir, s'espessa i forma com una pel·lícula a la suprefície.
Mulleu un motlle rectangular o varis (nosaltres ho vam deixar en tapers), i a la nevera fins que tot qualli.
Després només es tracta de desmotlla i tallar la forma que vulgueu. (ens va quedar a sobre com una capa dura que li vam haver de treure).
Arrebossar amb sucre (aquí és on va disfrutar més la Rita), i llestes per menjar!!!!
No estan gens malament, a l'Albert sempre l'enxampo amb la mà al pot de les xuxes, a algú s'havia d'assemblar la seva filla!
Ja les tenim en un pot i a la nevera, així sempre estaran ben fresquetes!!
Aquestes les hem portat al cole, que en surten moltes, espero que la Encarna i la Cristina no ens renyin, com que són casolanes.....
Comentaris
Gràcies!
ja m'estic imprimint la recepta i avui mateix faré xuxes!!
et seguiré de ben a prop!:)