divendres, 9 de juliol de 2010

Lioneses de formatge


Si, si, lioneses de formatge, sona estrany, però és així. Ja que tenim la massa de les típiques lioneses, perquè no provar coses noves!!
És tan senzill com afegir-li formatge ratllat a la massa i un pessic de sal, ja veureu deixareu a tothom realment sorprès. A més són molt senzilles de fer i sempre queden bé.

INGREDIENTS:
-150ml. d'aigua.
-60gr. de mantega.
-85gr. farina.
-2 ous.
-1 pessic de sal.
-formatge ratllat. (la quantitat depèn de com us agradi el formatge).

Es tracta de posar en un pot al foc l'aigua amb la mantega i quan comenci a bullir afegir-li tota la farina de cop i treure del foc.
Remeneu bé fins que no quedin grumolls i us espereu que es refredi.
Un cop ja refredat hi afegiu els ous batuts i el formatge ratllat amb la sal. I ja està.
Si teniu màniga pastissera aneu posant boletes a sobre d'una plata coberta amb paper de forn.
Si no, podeu fabricar una màniga amb una bossa fent un foradet en un dels extrems, i si no, aneu col·locant la massa a la plata amb compte amb una cullereta.
Al forn uns 180º uns 7-8 minutets o fins que les veieu torrades.
Llestes per menjar.


Si no hi afegiu el formatge les podeu fer de postres farcint-les amb nata, crema, trufa o el que us vingui de gust en aquell moment!
Bon profit.
Publica un comentari a l'entrada