Troballes V


Ei, una nova troballa. Quan vaig veure aquesta faldilla, vaig tenir un amor a primera vista, sembla tan còmoda i fresqueta. Només tenia un petit problema, uns foradets de no res al costat d'una de les butxaques. Ara per 1€ no podem demanar gaire res més no? L'he tingut un temps a l'armari de coses pendents pensant que és el que més li escauria, fins que m'he decidit. Això de posar vetes de colors comença a semblar una obsessió, però queden tan boniques. Aquestes són les tires d'una pinyata, com sentiu, vaig veure que eren de roba i que anaven destinades a les deixalles i vaig dir: meves, alguna cosa en farem!!!


Bé així és com la meva petita model ha estrenat la seva faldilla, ben contenta i ensenyant a tothom les floretes.


Sí que sembla molt còmode oi!

Comentaris

Bet ha dit…
Oohhh, que xula!!! i és que no cal gastar-se gaires diners per anar a la super moda eh?? quina traça!!
I la peque està per menjar-se-la!
Irina ha dit…
molt maca! ostres la Rita sembla que s'ho passa d'allo mes be fent de model!
penso que es una bona idea per disfressar taques ( la Hana te les samarretes plenes de medalles!!!), a veure si m'animo!
Gràcies, a la meva filla li encanta fer de model! No ha sortit pas a la mare.
De fet la idea original de les flors és d'una amiga que va cosir cercles de robes diferents a una samarreta allà on hi havia aquestes taques impossibles!!!
gemma ha dit…
M'encanta tot el que fas, ja m'agradaria a mi saber-ne tant!!
Jo tinc una samarreta amb cercles de feltre que m'encanta (és comprada xk encara no m'he estrenat). T'ho dic per si et serveix d'inspiració! Si la vols veure un dia en faig foto i la penjo al SP!

Gege
BIMOBEBE ha dit…
Moníssima. A mi sempre em passa el mateix, totes les cosetes de tela les guardo, algun dia les faré servir...
Doncs Gemma estrenat, que no és tan difícil com sembla. Ni jo en sé tan com dius, només vaig fent i desfent sobre la marxa i anar provant. M'encantaria veure aquesta samarreta, sempre és bo anar agafant idees!!!
Glòria DSN ha dit…
Que guapes!!! la Rita i la faldilla! :D