Calendari d'Advent


Amb molt de respecte unes boges (anomenades Roser i Mònica), em van convèncer de fer un calendari d'advent a una setmana de l'inici del calendari!
Un autèntic estrès per acabar a l'hora, perqué a més no ens podiem enamorar d'un de senzillet, no... hauria sigut massa fàcil.
Al final vam acabar a la una de la nit del dia 30 de novembre per començar l'1 de desembre.
Ve a ser més o menys, una tela vermella d'1,20 metres, i si hem trobat un espai al pis on penjar-lo!!
L'arbre de nadal no hi podia faltar amb 23 botons, d'on hi anirem penjant diferents decoracions de nadal com si d'un arbre de veritat és tractés.
Si el que esteu pensant és: també hauran de fer les decoracions? doncs si, si només 24, res....

I 24 butxaques amb els seus números on anar posant totes les decoracions (tot de feltre de coloraines) i "les xuxes o bombons" que diu la Rita. Al principi ens semblava que amb tota la feinada no li havia fet massa efecte, però ara li encanta i haig de dir que tant la xuxe com la decoració! S'emociona amb cada cosa que penja.


I aquest és l'aspecte que té tot sencer.... evidentment ara ja està més ple, ja aniré penjant les damés fotos amb els penjolls nous, és que no he tingut ni temps.

Comentaris

BIMOBEBE ha dit…
T'ha quedat preciós !!!
Em va agradar molt coneixer-vos en directe.
Una abraçada
g-i-b-a ha dit…
Nena!!! Quina feinada!! i que xulo que t'ha quedat!!
diplodoc ha dit…
Quina feina, no sé com t'ha donat temps a acabar-lo. Jo per fer aquest calendari hauria de començar al gener!!
Anònim ha dit…
I és ben bé que no hi ha res més gratificant per una mare, que veure els fills contents!!! va valdre la pena la feinada!
Roser
T'han quedat preciós, no sembla que l'hagis fet a corre cuita. Enhorabona! Sí, és fantàstic veure que als teus fills juguen amb algo que els has fet tu.