Un rapidet!

Noi, cada vegada que una amiga em diu que està embarassada dins meu s'encen una màquinària per fer coses que haig de controlar, de veritat de la bona!
Així que no m'he pogut reprimir i per celebrar la notícia vaig fer un pitet, rapidíssim, i regal súper pràctic, sobretot si et toca un nadó com l'Albert que sempre treia una miqueta després de mamar, i la pudor a agre que fa......
Bé tenia un trosset d'aquesta tela, segurament reconeixereu, és una funda nórdica de bressol de l'IKEA, vaig pensar que és molt neutre tan per nen com per nena, vaja a mi m'agrada independentment del sexe.
I s'enganxa amb un velcro, ràpid de posar i de treure.
Segur que en faig molts més ja faré fotos la pròxima i penjo un mini "como se hizo", serà més aviat això que no un tutorial.
I amb tot això la casa nova, les agulletes i el que comença a semblar la Sagrada família, baixo les fotos i us ho ensenyo!!!

Comentaris

Buen ratito ha dit…
Navegant per la blogosfera he trobat el teu blog, i a part de que s'assembla amb el nom amb el meu, m'han encantat els teus dissenys.
Jo tinc un vestit començat des de fa temps pero no tinc temps per acabar-lo
Un petonas. Et segueixo.
Roser Manté ha dit…
Quina sort tenir amigues que s'embarassen. les meves no hi ha manera que s'animin :)

Jo m'estic especialitzant en roba de nens a partir de 2 anys fins a 5, ja que la meva germana s'ha animat i em demana coses pels seus fills. Vaig combinant la meva nena i els cosins...
g-i-b-a ha dit…
ei... en tinc 1 d'igualet... IKEA és un bon subministrador per aquestes coses!!!