Un regal per la Susanna



Ha sigut l'aniversari de la germana de l'Albert, i com que ara sóc tote gab adicte n'hi vaig fer una. Vaig trobar aquesta coixinera de flors passejant pel mercat i ja la tenia reservada pensant en ella. Aquesta vegada li he fet unes nances més llargues que a la nSusana li agrada creuar-se els bolsos.


Un cop feta li trobava alguna cosa a faltar alguna cosa... una flor! Amb un imperdible, així es pot treure o posar segons vingui de gust. Si us agrada passeu-vos per Marieta&Co per reservar-ne una!


Per acabar d'arrodonir el regal unes melmelades ben especials! Una de ceba, és tan senzill com deixar la ceba que es vagi fent lentament amb una mica de mantequilla i força sucre.

Aquesta crema de llimona és un recent descobriment, brutal!!!! L'he trobat a el gato goloso, i només es tarda 5 minutets al microones, ja veieu ràpida, fàcil i neta, realment irresistible!!!

Enllaç
I finalment una de tomàquet, només tomàquet i sucre i una mooolta estona al foc!

Comentaris

Irina ha dit…
que maca la bossa! jo tambe soc adicte a la crema de llimona...
g-i-b-a ha dit…
Nena... em sembla que et xivaré quan és el meu aniversari...
Roser Manté ha dit…
jo també estic amb les bosses ara! Me'n vaig fer una per mi i ja me n'han reclamat una igual per la ma germana. I la meva neboda es va quedar una de prova que vaig fer :)

I les mermelades quina bona pinta! Ara visito el bloc que comentes....