Ja és aquí el MONSTRE DE LES GALETES!!!!

Buscant per aquest meravellós món d'internet i sense buscar això en concret em vaig trobar amb unes idees fantàstiques. Fer personatges del "Barrio Sesamo" a les samarretes amb "parxes" de la roba, i d'una manera extraordinàriament fàcil. Ha resultat que a les rebaixes li vaig comprar una samarreta blava a la Rita, així que el monstre de les galetes ens ha anat de perles!


Al final vaig buscar una estoneta de tranquilitat quan tenia a les petites feres ben adormides, i amb tres "parxes", de color: blanc, negre i marró, i un toc de planxa, ja teniem el nostre monstre samarreta!! A la Rita li encanta, la ensenya a tothom i els explica que "l'ha fet la mama" tota orgullosa, diu que ella és el monstre de les galetes. (Una mica més tirant a pallasso que a monstre, així és ella).

Comentaris

Genial la camiseta jajaja.

Besos
SECUNDÀRIA A ha dit…
Uaaauuu! Què xula Txell! La Laura m'ha explicat avui que teníes aquest blog, no en tenía ni idea! m'ha agradat molt i ja m'he fet seguidora teva! Espero que els pekes estiguin taaant guapus com sempre. Veuràs que jo també tinc un blog, estic superenganxada al scrapbook, ja em diràs que et sembla! Què bé! Ara veure les teves cosetes! Petonets***