Acabem de descobrir que a la Rita li encanten els melindros i al seu pare també. El més curiós és que comentant el tema a les dues avies també. Així que n'hem anat a comprar. Per sorpresa meva, els he trobat caríssims, jo que em pensava que serien baratets, inocent de mi!! He decidit que no podia ser, i buscant (haig de dir que no massa), he trobat la recepta dels melindros... pel que sembla facilíssim. així que mans a l'obra amb la Rita, això de remenar li encanta, bé ella prefereix anar probant tot el que vaig posant a la massa. I amb els melindros ha disfrutat especialment que se'ls ha de posar sucre glass pel damunt abans d'enfornar-los... crec que n'ha anat a para més a la panxa que als melindros, però que hi farem la Rita que és molt dolça (quan vol, es clar).
El fet és que ens queden la mar de bé, no anirem a comprar més melindros que ja sabem com es fan!!!!!!!!!!!!!!!
La recepta:
-3ous.
-75gr. de sucre.
-75gr. de farina.
-1/2 culleradeta de llevat en pols.
-sucre llustre pel decorat.
Separar la clara dels rovells.
Els rovells es barregen amb el sucre i s'hi afegeix poc a poc la farina i la llevadura.
En un altre bol es munten les clares a punt de neu i s'afegeixen amb molt de compte a la massa anterior.
Es forra una plata de forn amb paper vegetal i amb una màniga (o per defecte una bosseta d'aquestes per congelar amb un foradet en una de les cantonades, o una cullereta amb compte), es van fent tires d'uns 7-8 cm de llarg i uns 2cm d'amplada.
Es posa el sucre llustre pel damunt i al forn, ja calent, a uns 200º durant 10 minutets o quan s'enrrosseixin.
Bon profit!!!
-3ous.
-75gr. de sucre.
-75gr. de farina.
-1/2 culleradeta de llevat en pols.
-sucre llustre pel decorat.
Separar la clara dels rovells.
Els rovells es barregen amb el sucre i s'hi afegeix poc a poc la farina i la llevadura.
En un altre bol es munten les clares a punt de neu i s'afegeixen amb molt de compte a la massa anterior.
Es forra una plata de forn amb paper vegetal i amb una màniga (o per defecte una bosseta d'aquestes per congelar amb un foradet en una de les cantonades, o una cullereta amb compte), es van fent tires d'uns 7-8 cm de llarg i uns 2cm d'amplada.
Es posa el sucre llustre pel damunt i al forn, ja calent, a uns 200º durant 10 minutets o quan s'enrrosseixin.
Bon profit!!!
Comentaris
Fan tant bona pinta que ja m'he copiat la recepta!!!
Aquesta setmana cauran un dia!!!