Aquesta Setmana Santa no hem marxat, però tampoc hem parat... aprofitant una de les trobades amb els amigotes, vaig probar de fer el pastis de formatge. Èxit assegurat!!! No en van quedar ni les engrunes!!!
Aquí us deixo la recepta.
BASE- Galetes triturades amb mantequilla.
PASTIS- 3 iogurts.
- 3 ous.
- 1 formatge estil philadelphia.
- 4 cullerades de farina.
- 10 o 12 de sucre.
Es posen les galetes triturades amb mantequilla a la base d'un motlle desmontable. Tot seguit es barregen tots els ingredients i es reparteix la massa resultant sobre les galetes.
Al forn a uns 170º-180º durant una 1/2 horeta, es va controlant que no es cremi per si s'ha de treure abans.
Es deixa refredar dins del motlle i quan ja està fret s'hi afegeix al damunt melmelada al gust.
A mi m'agrada la de maduixa, que desfaig amb una mica d'aigua i sucre i gelatina que així la cobertura queda amb més consistència.
I pastís fet, des de llabors l'he repetit un parell de vegades més i sempre n'escuren les engrunes i tot!!!!!
Aquí us deixo la recepta.
BASE- Galetes triturades amb mantequilla.
PASTIS- 3 iogurts.
- 3 ous.
- 1 formatge estil philadelphia.
- 4 cullerades de farina.
- 10 o 12 de sucre.
Es posen les galetes triturades amb mantequilla a la base d'un motlle desmontable. Tot seguit es barregen tots els ingredients i es reparteix la massa resultant sobre les galetes.
Al forn a uns 170º-180º durant una 1/2 horeta, es va controlant que no es cremi per si s'ha de treure abans.
Es deixa refredar dins del motlle i quan ja està fret s'hi afegeix al damunt melmelada al gust.
A mi m'agrada la de maduixa, que desfaig amb una mica d'aigua i sucre i gelatina que així la cobertura queda amb més consistència.
I pastís fet, des de llabors l'he repetit un parell de vegades més i sempre n'escuren les engrunes i tot!!!!!
Comentaris