La primera samarreta per l'Albert


Aquesta samarreta té història, tan llarga com que l'Albert gran ha estat dos anys insistint cada dia que si teníem un nen li havíem de posar Albert. A mi ja m'agrada el nom, però que el pare es digui igual....
La Susanna, la meva cunyada, va contribuir en dir-nos que tots els Alberts que coneix tenen alguna cosa que els fa especials, "ho veus" em va dir al moment l'Albert.
I per acabar-ho d'adobar mirant l'APM resulta que li fan una entrevista a la presentadora d'Ànima, em sembla que es diu Bibiana. Li pregunten quin és el personatge més peculiar a qui ha entrevistat mai i contesta que els Alberts en general!!
Així que ja tenim amb nosaltres un nou Albert 100%, a veure com serà de gran, almenys per a nosaltres especial segur que si (i amb una mestra com la Rita es pot esperar qualsevol cosa!).


I aquí teniu l'homenot de la família estrenant la samarreta!!! Però que guapo que és (que voleu que digui la seva mare).

Comentaris

laura ha dit…
ohhhhhhhhh!!! txell! fes-ne una pels albis grans!!!!!
Ja és la meva intenció, pel papa Albert que diu la Rita, així que si el teu Albert també en vol una fet!!! Tot i que no em sobra massa el temps prometo fer-ne una altra!!! ves-m'ho recordant que no em despisti!!!