Comanxe!!!!


Encara no ens ho acabem de creure, ens han regalat una comanxe... sí, sí... regalat.
Per una sèrie de coincidències ens en vam enterar i ja la tenim amb nosaltres, això sí no tenim cotxe amb bola, però tot al seu temps, de moment n'haurem de demanar un de "prestao".
La Rita ja s'està encarregant d'esbombar a tothom que tenim una comanxe i que anirem de càmping, ara li fa molta il·lusió ja veurem quan ho provem de veritat.
Aquest diumenge ens vam animar a montar-la, tot un detall tenint en compte que no tenim instruccions de com va.
Després de barallar-nos-hi una estona, aquí teniu el resultat, és realment enorme.

El meu cunyat va decidir fer una pose interessant quan li vaig dir que les penjaria al bog, no sé si s'ho acaba de creure. Tot amb la mirada atenta des del cotxet de l'Albert petit que no sé si ho acaba de veure del tot clar.
Com que el cos de la comanxe és realment fàcil i bastant ràpid, els petits de la casa van tenir un lloc especial on poder jugar durant una bona estona fins que ens en vam sortir amb l'avancer.


No sense algun problemillo per l'espai, que no tindrem espero quan la montem de veritat, i és que torno a repetir és enorme.


Així que moltíssimes gràcies, esperem poder-la disfrutar moltíssim i ja sabeu si algú es vol apuntar a anar de càmping ara ja estem degudament equipats.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola petita marieta!
Només et volia dir que un dia et vaig trobar per casualitat i des d'aleshores que et segueixo cada dia, ja sigui pels teus posts, pels que tu segueixes...també m'has engrescat a treure-li la pols a la maquina de cosir de la meva mare...a veure com anirà!!!
Fins aviat!
BIMOBEBE ha dit…
jajajaja, ja veureu com disfrutareu, i els nens encara més.