Si, si, lioneses de formatge, sona estrany, però és així. Ja que tenim la massa de les típiques lioneses, perquè no provar coses noves!!
És tan senzill com afegir-li formatge ratllat a la massa i un pessic de sal, ja veureu deixareu a tothom realment sorprès. A més són molt senzilles de fer i sempre queden bé.
INGREDIENTS:
-150ml. d'aigua.
-60gr. de mantega.
-85gr. farina.
-2 ous.
-1 pessic de sal.
-formatge ratllat. (la quantitat depèn de com us agradi el formatge).
Es tracta de posar en un pot al foc l'aigua amb la mantega i quan comenci a bullir afegir-li tota la farina de cop i treure del foc.
Remeneu bé fins que no quedin grumolls i us espereu que es refredi.
Un cop ja refredat hi afegiu els ous batuts i el formatge ratllat amb la sal. I ja està.
Si teniu màniga pastissera aneu posant boletes a sobre d'una plata coberta amb paper de forn.
Si no, podeu fabricar una màniga amb una bossa fent un foradet en un dels extrems, i si no, aneu col·locant la massa a la plata amb compte amb una cullereta.
Al forn uns 180º uns 7-8 minutets o fins que les veieu torrades.
Llestes per menjar.
Si no hi afegiu el formatge les podeu fer de postres farcint-les amb nata, crema, trufa o el que us vingui de gust en aquell moment!
Bon profit.
Bon profit.
Comentaris