La "xixonera" de l'Albert




Com que l'Albert petit (ai, al pas que va farà metre90 i encara s'haurà de sentir petit, ja s'apanyarà amb son pare el tossut).... al que anavem... com que l'Albert té el costum de dormir de costat ben enganxat, he pensat que fer-li una xixonera li seria més agradable per dormir. No li quedarà una barana marcada!!!
A més algun dia li ha quedat un genoll enganxat entre baranes i no l'ha sabut treure, ja us podeu imaginar com s'arriba a enfadar.


Podriem dir que és el meu primer projecte una mica de patchwork, a base de peces de roba de 62x32, una de quadres blancs sobre un fons blau clar i una d'arbres.


Hi he fet unes tires, he aprofitat que tinc un rotlle de viaix blanc per a fer-les i un repunt a les juntes de les peces.
M'han fet adonar que no he dit res de dins... quin cap... les cosinetes han fet mudança i ja s'han fet grans, m'han passat un parell de nórdics de bressol que ja no els fan servei i l'he aprofitat per fer el dins de la xixonera, ja veieu jo sempre vaig reciclant tot el que puc i més!!
Ha quedat prou bé, de fet us seré sincera, m'encanta!!

Comentaris

Elisenda ha dit…
A mi també m'agrada! Et felicito!

Per cert, a dins hi has posat guata o no res?
Si, no ho he dit, hi ha guata al mitg, si no no s'aguantaria gens!
Unknown ha dit…
Ostres! Molt xulo!
Bona pensada!

Lídia
Irina ha dit…
Hola!
T'ha quedat molt molt xula!
Glòria DSN ha dit…
Que maco!!, m'encanta aquests colors.
Vas veure el tuto que vaig fer del protector? es per si t'animes a fer-ne un altre a lo millor el pots fer jeje, es desenfundable, i en comptes de posar nordic a dins hi vaig posar espuma, queda mes "tiesso" :D mira l'enllaç si vols ;o)
http://gloriadsn.blogspot.com/2010/07/com-fer-un-protector-de-llitet-como.html
Ostres Glória si l'hagès vist abans!!
És que sóc una mica tossuda i m'han de sortir les coses sola, no busco abans si ho tinc al cap