Benvingut Guillem!!


Per fi hem trobat un momentet per acostar-nos a Rocallaura a conèixer en Guillem! Ja ni recordo quan l'Albert era tan petit, i ja farà un any, semblaré una iaia; però com passa el temps!!
Hem fet una excursió fantàstica i la Rita ha estat encantada, bàsicament per dues coses, la Mireia li ha ensenyat el seu cavall: La Pandora i en Javi ens ha fet espaguetis per dinar, tot un èxit amb nens!!
Bé vaig probar de fer aquest ocellet, no em pregunteu d'on l'he tret , que fa molt que el tenia guardat en un calaix, i per fi li he trobar el lloc.
Un body per a en Guillem.

I amb uns retallets que tenia, un ocellet, una cremallera i una veta, m'ha quedat una bossa per posar la muda, bolquers o el que la Mireia necessiti, molt bonica:


I la manteta de vetes el meu regal estrella de tots els bebes que vagin naixen a partir d'ara, aquesta és de dos colors, per una cara groc i per l'altra blanc.

Comentaris

Anònim ha dit…
He visitat el teu bloc i m'encanta! Necessito aprendre a cosir... Volia dixar un comentari general, el deixo aquí, m'agradaria saber-ne i trobar el temps per a fer-ho. Felicitats!
diplodoc ha dit…
M'ha encantat tot, però sobre tot la bosseta per a la muda. M'agraden molt aquests regals handmade, són els millors!
Irina ha dit…
t'ha quedat tot tan maco! segur que li ha encantat!
M'encanta tot!!

La manteta de vetes és perquè juguin amb ella?

És que encara no estic gaire posada en món de bebés!!!

Gràcies!!