KCWC day 1


Encara que endarrerida em fa il·lusió, fer això de la semtana de la roba dels nens, us deixo el link, hi ha propostes molt interessants, tutorials....Faré una mica de trampes ja que no tot ho aniré cosint al llarg de la setmana, que creieu-me amb la casa i alguns aniversaris ja en tinc ben bé prou.A més dins d'algun dels aniversaris hi entra el meu 30 aniversari aquest divendres!!
Començarem amb un regalet que li vaig fer al Marc, de la classe de la Rita.


Aquesta samarreta s'ha convertit en un dels meus regals estrella dels aniversaris, tan pot ser de nen com de nena, de l'edat que es vulgui, més femení, més esbojarrat... en fi personalitzada del tot!!


Per acabar-ho d'arrodonir, tinc una roba texana amb un punt elàstic i em va venir molt de gust probar amb uns pantalons curts.


Com que em va semblar que tots llisos quedaven una mica sosos, hi vaig afegir unes falses butxaques al darrera, bé podriem dir que més aviat són unes solapes amb botó.


També hi he fet una vora ben gruixuda, doblegada són pantalons curtets i sense doblegar queden a mida pirata.


I aquí la model, se'ls va deixar probar, ara estar-se quieta per a la foto ja és un altra cosa!! Aquesta nena no para mai.

Comentaris

Roser Manté ha dit…
Txell, si et serveix d'ànims no ets la única que va amb retard. Jo també estic fent la KCWC i no tinc temps de posar-m'hi cada dia, així que vaig fent. A poc a poc i bona lletra.

Per cert: Moltes felicitats!
txell ha dit…
Qué bé que també t'ho hagis proposat i vagis amb retard, em pensava que era la única!!!
Gràcies!
Unknown ha dit…
Aixxxx.... m'expliques que és això del KCWC? Diu que hi enllaces un link però no el trobo... em teniu ben encuriosida! :)