Pantalons de pana

 Bé... crec que us cansareu de veure pantalons i més pantalons! Però ja us vaig comentar que ja li he agafat el "tranquillo", i de moment em va genial per l'Albert petit.

A més aquests també són de reciclatge, fets a partir d'uns pantalons del seu pare que feia anys i panys que no feia servir, i ara a casa tot s'acaba tallant, je, je... he aprofitat fins i tot les butxaques del darrera aquesta vegada.
La veritat és que les he hagut de fer una mica més petites, l'Albert ja creix ja, però no tant.
I com que amb el repós que se suposa que haig de fer, busco coses per fer asseguda, també li vaig fer un detallet a les butxaques a mà amb un fil blau d'un color més claret.
 

També m'estic acostumant, sempre que puc, a fer genolleres, totes les mares amb nens més grans m'avisen que em cansaré de posar "parxes" als genolls així que si me'ls puc estalviar, doncs mira una feineta menys.
Aquests són de la mateixa pana en sentir invers al pantaló, discrets, i de moment útils, els està donant molta guerra i de forat cap (no cridaré gaire!).
 


I aquí el model en acció, creixent a un ritme desmesurat i fent-se tot un homenet i una  mica bitxo de pas!! Ja no em queda nadó, sort que es deixa amanyegar.
 

Comentaris

ana-cuca ha dit…
M'encanta el teu blog! i els models que surten son guapíiiisssims!!!!
petons