Un nou descobriment

 Podriem dir que amb les tote bags he fet un altre gran descobriment a casa, s'han convertit en un bàsic perfecte per a l'hora de fer regals.
A la pròxima que fagi prometo fer-ne un mini tutorial, tot i que si mireu per internet en trobareu molts, per si us pica el cuquet.


He dit regals però aquesta del cor és meva, si.... de tant en tant també faig alguna cosa que em quedo, no ho vaig poder resistir!
La tela és ratllada de l'Ikea i porta una aplicació de fletre vermell per al cor.
Les nances són ja fetes, no sé quin material és, és com el de les motxilles, si us voleu estalviar de fer les nances és molt fàcil trobar-ne a les merceries i de varis colors.
 

Aquesta va ser un regal per a la sogra, ella és molt de floretes, i quan al mercat vaig trobar aquesta coixinera (a més per 1€), no em vaig poder resistir i encara me'n queda la meitat!!
 

A part de ser fan de les flors a la meva sogra li encanten els llaços, haig de confessar que no em surten massa bé a mi (serà perquè sóc esquerrana, mai ho sabré). Així que l'interior és del mateix color que les nances, aquestes si que cosides, i del mateix color que el llaç.
També us sonarà la que vaig fer per la Susanna, a aquesta hi vaig afegir un fermall que es pot treure i posar.
Ja veieu, les podeu fer de mil maneres, formes, afegir-hi el que més us vingui de gust... i us asseguro que no tardareu més de 20 minutets un cop ja hi tingueu pràctica, això sí una bàsica, amb floritures tardareu una miqueta més!!

Comentaris

Roser Manté ha dit…
Fa temps una tia-àvia em va regalar teles amb les que ella feia bolsos, però es veia gran per continuar. Em vaig proposar fer-ne però no sé si és que la roba no m'inspira o què passa... no hi ha manera!

A veure si m'hi poso. El teu bolso m'agrada molt!