Tapar un forat

  
Començo a fer-me una especialista en tapar forats... ja siguin perquè venien de sèria o que els hem fet nosaltres... és igual, un foradet és un foradet i s'ha de tapar. A vegades intento camuflar-lo o d'altres com en aquest cas hi afegeixo una aplicació que tapi el forat.
Depen de si és molt gran o també del lloc on s'ha fet.


Quan vaig veure aquest body al mercat em va enamorar i més el seu preu 1€, ben fresquet de fil per a l'estiu i just de la tall de l'Emma. Que té un foradet... bé res és perfecte!

 
Primer de tot s'ha de cosir una mica el foradet que no es vagi fent més gors, ja veieu que no se'm dona massa bé, però com que en aquest cas anirà tapat, aquest sorgit ja farà el fet. 


Com que el peto és de color blau i l'Emma no porta arrecades tothom ens pregunta si és un nen o una nena, així que m'he decidit per fer una aplicació d'un cor de floretes, creieu que encara m'ho preguntaran?
Coloquem les dues teles juntes per la cara bona (jo poso les agulles així, que ja queden llestes per cosir desprès), i retallem la forma que ens fagi més ràbia.
 

Fem un cosit deixant un forat per on girarem...

 

I girem pel forat. Ara ja només queda posar el cor al damunt del forat del peto i fer un repunt pel voltant.
Ja tenim un peto nou, ben barat, fresc i únic!!!
Espero que us serveixi d'inspiració, si voleu veure algun altre forat tapat aquí en trobareu un

Comentaris

Maria ha dit…
Quina idea més bona i quina traça a cosir!
Fa molt poc que he descobert aquest bloc tan interessant. Em sembla que en seré una seguidora molt fidel, perquè les coses que hi ha valen molt la pena.
A l'abril del 2011, amb el títol "anem fent" (a "Família"), explicaves com estàveu arreglant la cuina de la casa "nova", deixant les parets amb la pedra vista i el terra amb les boniques rajoles antigues. Però després no trobo cap foto ni cap explicació de com us ha quedat. Ens en podries fer cinc cèntims?
Maria