FALDILLA AMB BUTXAQUES

Em vaig enamorar d'aquesta tela nomès veure-la, la pena és que era un final de peça i en quedava nomès un tros petit.
L'avantatge és que la ser final de peça també era barateta, no es pot tenir tot.


Una faldilla per la primavera/ estiu de la Rita, serà que no en té de faldilles, però li entusiasmen i a mi em resulten pràctiques. Primer amb unes malles a sota són genials per anar cómodes i femenines (com a ella li agradaria anar cada dia si la deixes triar sempre), per al cole. I de cara al bon temps sense les malles i ja tenim conjunt d'estiu.


 
Aquesta vegada em va venir molt de gust de probar d'afegir-li unes butxaques, ella sempre me'n demana, i així va que ens carregarem la rentadora a pedres i pedretes (nomès em consola que totes les rentadores amb nens petits estan si fa no fa).
Crec que en farè més amb butxaques resulta més senzill del que em pensava.
Encara no l'ha vist la Rita aquesta, és una petita sorpresa que no sé per quan em guardaré.
Potser per estrenar pel seu sant el 22 de maig, digeu-me exagerada, però amb tres fieres a casa si vull arribar a tot o gairebè les coses s'han de planificar amb antelació!!
Ens veiem.


Comentaris

Bita ha dit…
Que maca!! No m'estranya que t'enamoresis de la tela és preciosa. Aix jo també planifico i..... Després em pot l' il.lusió de veurel's - hi la cara.
Enhorabona per la feina.
Unknown ha dit…
T'ha quedat molt xula, a veure si a la propera li fas fotos i ens expliques com posar butxaques! jijijiji
júlia ha dit…
que bonica! M'agrada molt :-)
Maguiandmi ha dit…
Quina paciència! Jo sóc incapaç d'esperar tants dies... Sóc més impacient que els nens i si a sobre és per una faldilla tant bonica, encara més.
la pera de grillos ha dit…
Què xula! és un bon costum preparar-se amb antel·lació per arribar a tot! Jo a vegades em passo... fa tres mesos que guardo un regalet per una dent que ha de caure...