KCWC WINTER 2014 DAY 6

 Ja veieu, per fi puc publicar el seté dia del KCWC, baja un desastre total aquesta vegada, almenys... cosir... sique hem cosit molt.... com gairebé cada setmana, jijijiji.
La veritat és que l'Albert no necessita gaire roba, ens n'han passat molta i ens va super bé, però quan trobes una suadera per 1€, qui es pot resisitir?
Doncs jo no, esclar!
 
 
I a més d'aquests color taronja, genial per disitngi-lo al parc, al carrer... i una mica diferent als blaus que semblen ser el color per excelència de la roba de nens, això si en totes les seves variants de color.
Però clar, ja em coneixeu, tota taronja sense res més no la podiem deixar; i desprès de donar-li moltes voltes a veure què podiem fer... vaig pensar... estem parlant de l'Albert petit!!
Fins i tot la seva mestra ens diu que té especial predilecció pels monstres, i és que li encanten... qué hi haviem de fer doncs... un MONSTRE!!!
 

Li va una mica gran, però clar de colors vius i amb un monstre li agrada molt dur-la i diguem que o està posada o al cistell de rentar.
Mare satisfeta, jeje.
Fins aviat

Comentaris