ALGUNS ENCÀRREGS

                             


Hola a tots, ja sé que sempre em disculpo pel temps que fa que no bloggejo... Qué hi farem... Un a vegades no dóna per gaire més... Ja m'enteneu.... Però m'he proposat en ferm fer almenys un post setmanal, qué us sembla? Un a la setmana no és tanta feina i mantindrà amb alegria el blog una mica deixat per part meva.
No serà per manca de coses per publicar perquè en tinc un bon munt i projectes molt interessant que em tenen d'allò més endreçada i espero aviat poguer-vos explicar.
Us ensenyo alguns dels encàrrecs que hem anat entregant.
Aquest primer és amb roba ampalfada, el vam entregar amb el fret, la mare volia una pantalons còmodes per un nen mogut d'un anyet i mitg, que l'abriguessin i s'adaptessin a ell; crec que ho vam aconseguir.

                           

Amb aquests em van proposar un repte: fer uns pantalons per regalar a un 
futur nadó del que no desvetllarien la incògnita del sexe fins que nasquès. En un principi no sabia qué fer, ni quins colors escollir. Es veu que últimament em va el gris i ho vaig considerar una bona opció.
Ara... Gris sol... Una mica soso no? I va sortir la idea de fer aquest ós al cul i confesso que m'encanta!!! I als nous pares també!!!
Fins a la pròxima

Comentaris

laia.altimir ha dit…
OOOOOHHHHHH! que bonics que són tots dos...