Galetes de canyella


Xafardejant Kireei vaig trobar una recepta que sembla a mida feta per a mi. M'encanta la canyella i fer galetes, així que no m'ho vaig pensar gaire, i com que la Rita gairebé sempre està disposada a ficar-se a la cuina amb mi, no em va resultar gaire difícil per convèncer-la que m'ajudés.

Aquí teniu la recepta:

INGREDIENTS:

200 grs de mantequilla

150 grs de sucre

250 grs de farina

4 cullerades grans de canella

Es barreja la mantequilla tipus pomada (ben toveta), amb el sucre, llavors s'hi afegeix la farina i la canyella. Tot barrejat amb les mans i vinga embrutar-se, com li agrada això a la Rita!!

Més senzill no podria ser, es fan boletes i s'aixafen una miqueta, en una safata del forn forrada amb paper de forn, valgui la redundància, i uns 10-12 minutets a 180º.

El resultat impressionant i boníssimes.

Aprofitant que en surten unes quantes les vam embolicar i portat cap al cole, així no ens ho mengem tot nosaltres.




Comentaris

SECUNDÀRIA A ha dit…
Txell! Avui he vist aquesta entrada del blog i m'he animat a probar-ho amb l'Aina. Han sigut les nostres primeres galetes, he possat la mantega una mica a ull i em sembla que m'he quedat curta perquè la massa era una mica farinosa i no es podien fer bé les boletes... han quedat amb una forma una mica xunga però de gust estan molt bones (quina recepta més guai!) i el que és més important... l'Aina s'ho ha passat superbé! Estava per menjar-se-la! He possat les fotos al facebook!
Gràcies. Qué bé que us hagin agradat, a la Rita li encanta entrar a la cuina amb mi.
Si ja ho has probat l'Aina segur que voldrà repetir!!!
A veure si penjo més cosetes que es puguin fer amb els nostres peques!!
g-i-b-a ha dit…
mmmm... tenen molt bona pinta!! A veure si aquesta tarda o demà probem de fer-les amb l'isaac, que li encanta cuinar!!