dilluns, 14 de febrer de 2011

Tutorial diadema Maria


No sé si recordeu el regal de l'aniversari de la meva nevoda Maria. Vaig prometre el tutorial i ara que tinc a les fieres adormides i que l'Albert té moltísima feina, doncs aprofitaré el moment.


Primer de tot escolliu la roba i mireu més o menys la mida del cap de l'afortunada que es posarà la vostra diadema. De fet jo vaig pendre mida d'una diadema de nens i la veritat és que la vaig encertar. Penseu que al darrera hi posarem goma elàstica, així que no cal patir en excès per la mida.Dobleguem per la meitat (la cara bona a dins es clar), apuntalem amb agulles i un repunt a màquina.


Donem la volta (perdò per la foto està moooolt desenfocada i no en tinc cap més).Procurem fer una vora als extrems de la diadema, dobleguem la tela cap endins.Hi posem la goma a dins i la falquem amb una agulla. Això pels dos extrems de la diadema.


Fem un repunt per tal de fixar la goma (dels dos extrems).

Tindrà un aspecte més o menys així.


Fem un repunt al llarg de tota la diadema pels dos costats, no és necessari si no voleu, però sempre quedarà com més acabada.Resultat final sense la flor.


De fet la diadema en si ja està, jo en aquest cas hi vaig afegir una flor, així la diadema encara anava més de conjunt amb la faldilla de la Maria. Teniu el tutorial de la flor aquí.
I llestos, regal enllestit.

Espero que no sigui tan caotic com a mi em sembla que m'ha quedat, i que us animeu a provar-ho, amb un reste de tela llarg i estret amb el que no sapigueu qué fer, prefecte!!!
Publica un comentari a l'entrada