L'Alan ha fet un anyet!!!

 El diumenge vam anar a la festa d'aniversari de l'Alan, un any ja, com passa el temps!! L'Albert ja està esperant que creixi una miqueta més per a poder-hi jugar, al nostre voltant la majoria són nenes i ell és una mica brutote per a tanta delicadesa!!!

  
Aquesta és la samarreta abans del reciclatge. El que té cambiar de casa és que t'apareixen coses que ja no recordaves... aquesta samarreta la vaig comprar en un principi per la Rita i mireu ella ja té 4 anys.
En aquesta foto ja li he tret el coll, que no m'agraden gens aquests rodons.
Un coll nou amb una roba d'un jersei de son pare, que ja en queda poc i un número 1 amb la mateixa roba per fer conjunt.  Si voleu fer-hi un cop d'ull teniu un tutorial aquí de com fer aquesta "aplicació inversa", de l'1.
A més haig de dir que m'agrada força el resultat.


Aquests són uns pantalons que vaig comprar l'any passat  pensant que en faria alguna cosa per a l'Albert, un altre que també ha crescut molt, sort que l'Alan ho podrà aprofitar! Són uns curts de talla 6. Tot el conjunt a recilar per 2€, més totes les hores invertides, es clar.
 

L'Albert té, bé tenia, uns pantalons d'aquesta mateixa casa també de color groc així "cagats", d'on n'he pogut treure un patró.
I amb el mateix jersei que el de la samarreta li he afegit un cul per a donar-li aquest aire de "cagats" i uns punys al final per aconseguir l'aspecte de xandall.
Així que uns curts de talla 6, s'han convertit en uns pantalons per a un nen d'un anyet.
Als papes els va agradar, així que ben satisfeta amb la feina feta, que a més per variar no he acabat a ultimíssima hora aquesta vegada, doblement contenta.
Fins a la pròxima!

Comentaris

SECUNDÀRIA A ha dit…
Clar que ens va agradar!!! aquests regalets hand made que sempre ens fas, em xiflen! Que sàpigues que al dia següent ja va anar d'estrena i estava guapíssim! ja t'enviaré fotos!!! Ptnets guapa!!!